Hotel > Amerika Syarikat > Redwood CityRedwood Junction > Americas Best Inn & Suites - Redwood City

 


  

Americas Best Inn & Suites - Redwood City

2 star hotel    1090 El Camino Real  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Americas Best Inn & Suites - Redwood City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 18 Redwood City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Americas Best Inn & Suites Redwood City
Americas Best Inn & Suites Redwood City adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Redwood Junction daripada Redwood City, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.7 - menjadikannya pilihan fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 12th daripada sejumlah hotel 18 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Tetamu juga boleh menggunakan Pencapaian Warga kurang upaya, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 79 untuk USD 99. Terdapat 39 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Americas Best Inn & Suites Redwood City terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk San Mateo County Courthouse dan Redwood City City Hall. San Mateo County Government Center dan Redwood City Fire Department Station 9 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 12th dalam Redwood City.

kawasan tempatan perbandingan seperti Redwood Junction dan Palomar Park yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Redwood City. Lloyden Park, Emerald Lake dan Farm Hills juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Redwood City.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Americas Best Inn & Suites Redwood City. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Redwood City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Americas Best Inn - Redwood City bintang 2 adalah berhampiran untuk Americas Best Inn & Suites Redwood City. Juga dalam kawasan adalah Pacific Euro Hotel dan Comfort Inn Redwood City itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Express Redwood City Central yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Americas Best Inn & Suites - Redwood City.

Americas Best Inn & Suites - Redwood City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s