Hotel > Amerika Syarikat > HuntsvilleCanterbury > America's Best Inn - Huntsville

 


  

America's Best Inn - Huntsville

2 star hotel    1304 North Memorial Parkway  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di America's Best Inn - Huntsville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 44 Huntsville hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Huntsville
America's Best Inn Huntsville 2 bintang adalah penginapan julat-pertengahan dalam Canterbury, dalam Huntsville, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 19th daripada hotel 44 dalam Huntsville berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 115 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 69 untuk USD 69.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, America's Best Inn Huntsville terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk WAAY-AM (Huntsville) dan Huntsville Fire and Rescue Station 5. WFIX-AM (Huntsville) dan North Huntsville Community Center juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 19th dalam Huntsville.

kawasan tempatan perbandingan seperti Canterbury dan Oakwood yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Huntsville. Country Club Park, Pearsall Gardens dan Cavalry Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Huntsville.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar America's Best Inn Huntsville dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Huntsville ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk B/W Athens Inn bintang 3 adalah berhampiran untuk America's Best Inn Huntsville. Juga dalam kawasan adalah Americas Best Value Inn Huntsville dan Hampton Inn Huntsville-Arsenal/South Parkway itu. Untuk pilihan lain cuba La Quinta Space Center Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di America's Best Inn - Huntsville.

America's Best Inn - Huntsville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s