Hotel > Amerika Syarikat > MontagueMaple Grove > Amanda's Bequest Bed and Breakfast Montague

 


  

Amanda's Bequest Bed and Breakfast Montague

3 star hotel    5200 Anderson Road  2.5/5 "Sederhana"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Amanda's Bequest Bed and Breakfast Montague

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Montague hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Montague
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Amanda's Bequest Bed and Breakfast 3 bintang, yang terletak di Montague berhampiran Maple Grove. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 2 dalam Montague berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 89 untuk USD 189. Terdapat 2 sangat selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Amanda's Bequest Bed and Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Montague City Museum dan Montague Township Hall. Montague Fire Department dan Montague City Hall juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Montague.

Apabila Montague, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Maple Grove dan South Whitehall, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Whitehall, Wabaningo dan Sylvan Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Montague.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Amanda's Bequest Bed and Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Montague ke kiri.

Hotel berhampiran Maple Grove
0 bintang Weathervane Inn dan White Swan Inn B And B yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk White Swan Inn Bed & Breakfast dan Cocoa Cottage Bed And Breakfast adalah alternatif yang hebat berhampiran Amanda's Bequest Bed and Breakfast.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Amanda's Bequest Bed and Breakfast Montague.

Amanda's Bequest Bed and Breakfast Montague

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s