Hotel > India > GurgaonKhandsa > Altis By Aveda Gurgaon

 


  

Altis By Aveda Gurgaon

4 star hotel    Sector-15, Jharsa Road, Exit No-9,   3.4/5 "Sederhana"  (16 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Altis By Aveda Gurgaon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


63rd Kedudukan daripada 135 Gurgaon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Altis By Aveda Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Gurgaon, mencari lagi daripada Altis By Aveda, penginapan penapisan dan bersantai berhampiran Khandsa dalam India. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 63rd daripada sejumlah hotel 135 di kawasan itu.

Bilik
Altis By Aveda mempunyai 54 tandingan bilik dan kadar dari INR 3000 kepada INR 11999.

Apabila Gurgaon, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Khandsa dan Badshahpur, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Dhankot, Garhi Harsaru dan Dera Mandi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gurgaon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Altis By Aveda dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gurgaon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tulip Inn Gurgaon bintang 4 adalah berhampiran untuk Altis By Aveda. Juga dalam kawasan adalah Park Plaza Gurgaon dan Hotel Crossroads itu. Untuk pilihan lain cuba Pacific Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Altis By Aveda Gurgaon. Altis By Aveda Gurgaon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1563s