Hotel > Jerman > SaarlouisSchonbruch > Altes Pfarrhaus Beaumarais Saarlouis

 


  

Altes Pfarrhaus Beaumarais Saarlouis

3 star hotel    Hauptstrasse 2-4  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Altes Pfarrhaus Beaumarais Saarlouis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 8 Saarlouis hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Altes Pfarrhaus Beaumarais Gambaran Umum
Altes Pfarrhaus Beaumarais adalah hotel menarik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Schonbruch daripada Saarlouis, Jerman. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sangat selesa. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 8 dalam Saarlouis berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan cemerlang menikmati beberapa kemudahan bijak dan berfungsi seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Bilik Bebas-Rokok, Haiwan Bela Mesra dan Kursus Golf disediakan semasa masa anda di Altes Pfarrhaus Beaumarais.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 80 untuk EUR 100. Terdapat 35 mudah tetapi menyeronokkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Altes Pfarrhaus Beaumarais terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sender Europe 1, Mast 3 dan Sendeturm Europe 1. Forsterei Geisbergerhof dan Sender Europe 1, Mast 2 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Saarlouis.

Apabila Saarlouis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Schonbruch dan Hoflimberg, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Wallerfangen, Niederlimberg Pikard dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Altes Pfarrhaus Beaumarais dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saarlouis ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Restaurant Villa Fayence bintang 0 adalah berhampiran untuk Altes Pfarrhaus Beaumarais. Juga dalam kawasan adalah Victor's Residenz-Hotel Saarlouis dan Bahnhof-Hotel Saarlouis itu. Untuk pilihan lain cuba Akzent Hotel Posthof yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Altes Pfarrhaus Beaumarais Saarlouis.

Altes Pfarrhaus Beaumarais Saarlouis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s