Hotel > Jerman > GiessenLaunsbach > Hotel Altes Eishaus Giessen

 


  

Hotel Altes Eishaus Giessen

2 star hotel    Wissmarer Weg 45  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Altes Eishaus Giessen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 9 Giessen hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Selamat datang ke Hotel Altes Eishaus 2bintang, penginapan mudah tetapi berfungsi berhampiran Launsbach dalam Giessen, Jerman. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 9 dalam Giessen berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Restoran dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Hotel Altes Eishaus. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan Haiwan Bela Mesra. Terdapat juga Bilik Bebas-Rokok, Lif dan Bilik Persidangan disediakan semasa masa anda di Hotel Altes Eishaus.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 29 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 61 untuk EUR 82.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Richtfunkturm Giessen dan AFN-Mittelwellensendemast Giessen. Dengan Forsterei Krofdorf Forsterei Stoppelberg dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Giessen, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Launsbach dan Wieseck, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Wissmar, Badenburg dan Klein Linden juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Giessen.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Altes Eishaus dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Giessen ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Residenz Hotel Giessen bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Altes Eishaus. Juga dalam kawasan adalah Hotel Köhler dan Hotel am Ludwigsplatz itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Plus Hotel Steinsgarten yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Altes Eishaus Giessen.

Hotel Altes Eishaus Giessen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s