Hotel > Jepun > KagaKatayamazu > Hotel Alpha Kaga

 


  

Hotel Alpha Kaga

1 star hotel    Sakumi-machi Wa 5  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Alpha Kaga

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 12 Kaga hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bajet Hotel Alpha
Katayamazu adalah penginapan kepada Hotel Alpha diberi bintang nilai 1. Ia adalah cara yang mampu untuk bermalam di Kaga, Jepun. Pernilaian 1 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemotongan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 12 Kaga dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Alpha mempunyai 12 bersantai bilik dan kadar dari JPY 5000 kepada JPY 10000.

Lokasi
Dengan hotel 12 dalam Kaga dan Hotel Alpha bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kaga-shiyakusho dan Komatsu-shiyakusho . Nomi-shiyakusho Owara-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Katayamazu dan Yamashiro yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Iburihashi, Shinohara dan Daishouji juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kaga.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Alpha. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kaga ada ke kiri.

Hotel berhampiran Katayamazu
3 bintang KISSHO YAMANAKA dan Tokigasane Ryokan Ishikawa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Hokuriku Koganoi dan Kaga Kanko Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Alpha.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Alpha Kaga.

Hotel Alpha Kaga

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2227s