Hotel > Jerman > InzellKreuzfeld > Alpenhotel Gastager Inzell

 


  

Alpenhotel Gastager Inzell

0 star hotel    Fritz-Gastager-Straße 2  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Alpenhotel Gastager Inzell

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 25 Inzell hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Alpenhotel Gastager Gambaran Umum
Alpenhotel Gastager adalah harta bijak dalam Inzell, Jerman berhampiran kawasan Kreuzfeld itu. Dengan penginapan mampu dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Alpenhotel Gastager pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 7 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 25 dalam Inzell, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Alpenhotel Gastager mempunyai 36 4fungsi bilik dan kadar dari EUR 42.9 kepada EUR 138.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Alpenhotel Gastager terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sendemast Hoegl dan Salzburger Freilichtmuseum. Wals Siezenheim Stadium dan Hangar-7 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Inzell.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kreuzfeld dan Odmuhl yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kranawitt, Sulzbach dan Wurau juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Inzell.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Alpenhotel Gastager dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Inzell ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Bavaria bintang 2 adalah berhampiran untuk Alpenhotel Gastager. Juga dalam kawasan adalah Hotel Falkenstein dan Gasthof Kienberg itu. Untuk pilihan lain cuba HOTEL KIENBERG yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Alpenhotel Gastager Inzell.

Alpenhotel Gastager Inzell

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s