Hotel > Poland > Polanica-ZdrójWolany > Hotel Alpejski Polanica-Zdrój

 


  

Hotel Alpejski Polanica-Zdrój

3 star hotel    ul. Zdrojowa 89  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Alpejski Polanica-Zdrój

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 19 Polanica-Zdrój hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sesuai Hotel Alpejski
Hotel Alpejski adalah hotel mampu tetapi selesa terletak di Polanica-Zdrój Poland dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Poland. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 19 Polanica-Zdrój dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Alpejski mempunyai 27 cemerlang bilik dan kadar dari PLN 195 kepada PLN 995.

Lokasi
Dengan hotel 19 dalam Polanica-Zdrój dan Hotel Alpejski bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Svycarna dan Frantiskova Myslivna . Myslivna Vidly Praded TV Tower dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Wolany dan Ciecierzyce yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Nowy Wielislaw, Nowa Sokolowka dan Szalejow Gorny juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Polanica-Zdrój.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Alpejski. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Polanica-Zdrój ada ke kiri.

Hotel berhampiran Wolany
1 bintang Hotel Sara dan Pensjonat Kapitan yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Pensjonat Perła Polanicy dan Villa Lessing adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Alpejski.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Alpejski Polanica-Zdrój.

Hotel Alpejski Polanica-Zdrój

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s