Hotel > Thailand > Patong BeachBan Patong > Aloha Villa Patong Beach

 


  

Aloha Villa Patong Beach

3 star hotel    145/2 Rat-U-Tit Road, Patong, Kathu, Phuket  3.6/5 "Baik"  (48 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Aloha Villa Patong Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


300th Kedudukan daripada 461 Patong Beach hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Patong Beach
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Patong Beach, mencari lagi daripada Aloha Villa, penginapan pemotongan berhampiran Ban Patong dalam Thailand. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.1. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 300th daripada sejumlah hotel 461 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 121 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1800 untuk THB 15000.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ao Patong dan Ao Karon. Dengan Ao Kamala Ao Kata Yai dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Patong Beach, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ban Patong dan Ban Patong, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ban Dong Kham, Ban Na Nai dan Ban Karon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Patong Beach.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Aloha Villa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Patong Beach ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Patong
3 bintang C & N Hotel dan Star Guesthouse yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Le Tanjong House dan Rendezvous Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Aloha Villa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Aloha Villa Patong Beach. Aloha Villa Patong Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s