Hotel > Sepanyol > CorralejoLajares > Aloe Club Resort Corralejo

 


  

Aloe Club Resort Corralejo

2 star hotel    Pedro Guy Van Daele  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Aloe Club Resort Corralejo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 53 Corralejo hotel Booking.com
Semak Harga

 


Selesa Penginapan di Corralejo
Aloe Club Resort 2 bintang adalah penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dalam Lajares, dalam Corralejo, Sepanyol. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 13th daripada sejumlah hotel 53 di kawasan itu.

Bilik
Aloe Club Resort mempunyai 121 selesa bilik dan kadar dari EUR 60 kepada EUR 200.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Aloe Club Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bahia de Avila dan Caleton de las Animas. Rada de Penedo dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 13th dalam Corralejo.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lajares dan Villaverde yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Corralejo. La Oliva, Roque dan Caldereta juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Corralejo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Aloe Club Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Corralejo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Arena bintang 4 adalah berhampiran untuk Aloe Club Resort. Juga dalam kawasan adalah Villas Chemas dan Villas Las Tinajas itu. Untuk pilihan lain cuba Villas Las Margaritas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Aloe Club Resort Corralejo. Aloe Club Resort Corralejo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s