Hotel > Filipina > Cebu CityTabok > Allson's Inn Cebu City

 


  

Allson's Inn Cebu City

2 star hotel    #129 Gen. Echavez St.  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Allson's Inn Cebu City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


57th Kedudukan daripada 55 Cebu City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Allson's Inn Gambaran Umum
Allson's Inn adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Tabok daripada Cebu City, Filipina. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.2 - menjadikannya pilihan bajet. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 57th daripada sejumlah hotel 55 di kawasan itu.

Bilik
Allson's Inn mempunyai 30 menyegarkan bilik dan kadar dari PHP 899 kepada PHP .

Lokasi
Dengan hotel 55 dalam Cebu City dan Allson's Inn bertaraf 57th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cansaga Bay dan Magellan Bay . Panglao Bay Calape Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Cebu City, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Tabok dan Subandaku, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Agnawe, Agbuakan dan Agbagon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cebu City.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Allson's Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cebu City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Casa Pelaez Luxury Suite bintang 3 adalah berhampiran untuk Allson's Inn. Juga dalam kawasan adalah Cebu Guesthouse dan Mango Park Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Pulchra yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Allson's Inn Cebu City. Allson's Inn Cebu City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s