Hotel > Barbados > Saint JamesLascelles > All Seasons Resort Saint James

 


  

All Seasons Resort Saint James

3 star hotel    Palm Avenue, Sunset Crest  3.3/5 "Sederhana"  (257 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di All Seasons Resort Saint James

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 2 Saint James hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


All Seasons Resort Gambaran Umum
All Seasons Resort adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Lascelles daripada Saint James, Barbados. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.6. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
All Seasons Resort mempunyai 49 dicemburui bilik dan kadar dari BBD 142 kepada BBD 204.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, All Seasons Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sandy Lane Bay dan Paynes Bay. Read's Bay dan Alleynes Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Saint James.

Apabila Saint James, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lascelles dan Jamestown Park, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Folkestone Park, Holetown dan Sunset Crest juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint James.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di All Seasons Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Saint James ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Halcyon Palm bintang 2.5 adalah berhampiran untuk All Seasons Resort. Juga dalam kawasan adalah The Palms Resort dan All Season Resort Europa itu. Untuk pilihan lain cuba Sunset Crest Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di All Seasons Resort Saint James.

All Seasons Resort Saint James

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s