Hotel > Malta > MelliehaL-Ahrax tal-Ghajn > All Inclusive Riviera Resort & Spa Mellieha

 


  

All Inclusive Riviera Resort & Spa Mellieha

4 star hotel    Marfa Bay  3.8/5 "Baik"  (613 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di All Inclusive Riviera Resort & Spa Mellieha

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 20 Mellieha hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The All Inclusive Riviera Resort & Spa dalam L-Ahrax tal-Ghajn
The All Inclusive Riviera Resort & Spa luarbiasa adalah penginapan4 bintang berhampiran L-Ahrax tal-Ghajn dalam Mellieha, Malta. Ulasan tetamu menjaringkan 7.6 harta daripada 10 atau 'Baik. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 20 dalam Mellieha berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 250 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 85.9 untuk EUR 999.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Mellieha terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk It-Torri l-Ahmar dan Torri ta' l-Armier. Torri l-Abjad dan Ras in-Niexfa Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Mellieha, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk L-Ahrax tal-Ghajn dan Id-Dahar, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Il-Kamp tal-Mellieha, Biskra dan Is-Sellum juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mellieha.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar The All Inclusive Riviera Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mellieha ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ramla Bay Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk The All Inclusive Riviera Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Paradise Bay Hotel dan Riu Seabank Hotel Mellieha itu. Untuk pilihan lain cuba Mellieha Bay Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di All Inclusive Riviera Resort & Spa Mellieha.

All Inclusive Riviera Resort & Spa Mellieha

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s