Hotel > Turki > FethiyeFaralya > Alesta Yacht Hotel Fethiye

 


  

Alesta Yacht Hotel Fethiye

4 star hotel    Yacht Harbour no:17  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Alesta Yacht Hotel Fethiye

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 167 Fethiye hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mewah Penginapan di Fethiye
Alesta Yacht Hotel adalah harta sesuai dalam Fethiye, Turki berhampiran kawasan Faralya itu. Dengan penginapan 1mewah dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Alesta Yacht Hotel pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 17th daripada sejumlah hotel 167 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Alesta Yacht Hotel. Juga disediakan Restoran dan Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan Pusat Kecantikan, kolam renang dan Pembantu Kunjungan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 52 dengan penempahan pada harga yang murah dari TRY 70 untuk TRY 165.

kawasan tempatan perbandingan seperti Faralya dan Gunlukbasi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Fethiye. Kayakoy, Belen dan Patlangic juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fethiye.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Alesta Yacht Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fethiye ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Dedeoğlu Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Alesta Yacht Hotel. Juga dalam kawasan adalah RACING With GLORY DOLPHINS dan BLESSED with LOVE of APHRODITE itu. Untuk pilihan lain cuba Kucuk Mustafa Gulet yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Alesta Yacht Hotel Fethiye. Alesta Yacht Hotel Fethiye

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s