Hotel > Luxembourg > Luxembourg CityHollerich > Hotel Albert Premier Luxembourg City

 


  

Hotel Albert Premier Luxembourg City

4 star hotel    2A Rue Albert 1er  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Albert Premier Luxembourg City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 67 Luxembourg City hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Luxembourg City
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Luxembourg City, mencari lagi daripada Hotel Albert Premier, penginapan menyeronokan berhampiran Hollerich dalam Luxembourg. Ulasan tetamu menjaringkan 6 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 34th daripada sejumlah hotel 67 di kawasan itu. Penginapan selesa menikmati beberapa kemudahan gembira seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Haiwan Bela Mesra, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Hotel Albert Premier mempunyai 40 bermutu tinggi bilik dan kadar dari EUR 96.75 kepada EUR 1000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Albert Premier terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Junglinster Longwave Transmission Tower West dan Junglinster Longwave Transmission Tower Middle. Junglinster Longwave Transmission Tower East dan Forsterei Nittel juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 34th dalam Luxembourg City.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hollerich dan Limpertsberg yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Luxembourg City. Pfaffenthal, Grund dan Rollingergrund juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Luxembourg City.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Albert Premier. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Luxembourg City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Key Inn Appart Hotel Belair bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Albert Premier. Juga dalam kawasan adalah Hotel Parc Plaza dan Hotel Parc Belle-Vue itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Le Fort Reinsheim yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Albert Premier Luxembourg City. Hotel Albert Premier Luxembourg City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s