Hotel > Itali > ChampolucFrachey > Albergo Villa Anna Maria Champoluc

 


  

Albergo Villa Anna Maria Champoluc

3 star hotel    Via Croues 5  2.5/5 "Sederhana"  (27 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Albergo Villa Anna Maria Champoluc

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 15 Champoluc hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Albergo Villa Anna Maria dalam Frachey
Albergo Villa Anna Maria adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Frachey daripada Champoluc, Itali. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Ia juga kini menduduki tempat 6th daripada hotel 15 dalam Champoluc berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 13 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 130 untuk EUR .

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Albergo Villa Anna Maria terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Betempshutte dan Stuetze der Seilbahn Gant-Hohtaelli. Stuetze 5 der Felskinnbahn dan San Paolo Mediumwave Transmitter juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Champoluc.

kawasan tempatan perbandingan seperti Frachey dan San Giacomo yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Champoluc. Fiery, Ayas dan Periase juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Champoluc.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Albergo Villa Anna Maria dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Champoluc ke kiri.

Hotel berhampiran Frachey
3 bintang Hotel Bellevue dan Hotel De Champoluc yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Le Breithorn dan HOTEL AIGLON adalah alternatif yang hebat berhampiran Albergo Villa Anna Maria.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Albergo Villa Anna Maria Champoluc.

Albergo Villa Anna Maria Champoluc

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s