Hotel > Itali > Fuipiano Valle ImagnaLocatello > Albergo Moderno Fuipiano Valle Imagna

 


  

Albergo Moderno Fuipiano Valle Imagna

3 star hotel    Via Dante 2  4.2/5 "Cemerlang"  (92 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Albergo Moderno Fuipiano Valle Imagna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Fuipiano Valle Imagna hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan Albergo Moderno
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Fuipiano Valle Imagna, mencari lagi daripada Albergo Moderno, penginapan menyeronokan berhampiran Locatello dalam Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.3 - menjadikannya pilihan bersantai. Daripada jumlah hotel 2 dalam Fuipiano Valle Imagna, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 35 untuk EUR 65.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Albergo Moderno terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Palazzo Nuovo dan Cappella Colleoni. Cassano d'Adda Chimney dan Triangia Mediumwave Transmitter juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Fuipiano Valle Imagna.

kawasan tempatan perbandingan seperti Locatello dan Peghera yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Corna Imagna, Rota d'Imagna dan Brumano juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fuipiano Valle Imagna.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Albergo Moderno dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fuipiano Valle Imagna ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Albergo Ristorante Moderno bintang 3 adalah berhampiran untuk Albergo Moderno. Juga dalam kawasan adalah Albergo Canella dan Hotel Resort & Spa Miramonti itu. Untuk pilihan lain cuba Miramonti Hotel Bergamo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Albergo Moderno Fuipiano Valle Imagna.

Albergo Moderno Fuipiano Valle Imagna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s