Hotel > Lubnan > Beit MeriAin Saade > Hotel Al Bustan Beit Meri

 


  

Hotel Al Bustan Beit Meri

5 star hotel    Beyt Meri   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Al Bustan Beit Meri

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Beit Meri hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bagus Penginapan di Beit Meri
Panduan Terletak di kawasan yang Ain Saade daripada Beit Meri, Lubnan, Hotel Al Bustan adalah cemerlang5 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 2 Beit Meri dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LBP 140 untuk LBP 755. Terdapat 117 penapisan dan bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Al Bustan terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Chareaa Chale Suisse dan En Naqsa. Chareaa el Anouar dan Gemayel Port juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Beit Meri.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ain Saade dan Haret ech Charqiye yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kafra, As Suwaydah dan Yatoun el Kharroube juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Beit Meri.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Al Bustan dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Beit Meri ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Wakim bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Al Bustan. Juga dalam kawasan adalah Grand Hills Hotel & Spa dan Kanaan Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Monteverde Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Al Bustan Beit Meri.

Hotel Al Bustan Beit Meri

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7969s