Hotel > Arab Saudi > Al MubarrazAl Hufuf > Al Ahsa InterContinental Al Mubarraz

 


  

Al Ahsa InterContinental Al Mubarraz

5 star hotel    Al Malik Khalid Street  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Al Ahsa InterContinental Al Mubarraz

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Al Mubarraz hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1Bagus Al Ahsa InterContinental
Al Ahsa InterContinental adalah hotel luarbiasa yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Al Hufuf daripada Al Mubarraz, Arab Saudi. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Arab Saudi. Daripada jumlah hotel 3 dalam Al Mubarraz, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah SAR 950 untuk SAR 4430. Terdapat 166 mulia bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Al Hufuf dan Al Muhassin yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Al Mubarraz. Ar Ruqayyiqah, Al Khars dan Bani Ma`n juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Al Mubarraz.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Al Ahsa InterContinental. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Al Mubarraz ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk CORAL PLAZA AL AHSA bintang 0 adalah berhampiran untuk Al Ahsa InterContinental. Juga dalam kawasan adalah Lily Hotel Suite Mubarraz dan Lily Hotel Suite Hofuf itu. Untuk pilihan lain cuba Samaa Star yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Al Ahsa InterContinental Al Mubarraz.

Al Ahsa InterContinental Al Mubarraz

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s