Hotel > Jerman > TrebbinKliestow > Akzent Parkhotel Trebbin

 


  

Akzent Parkhotel Trebbin

3 star hotel    Parkstraße 5  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Akzent Parkhotel Trebbin

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Trebbin hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bijak dan berfungsi Akzent Parkhotel Trebbin
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Trebbin, mencari lagi daripada Akzent Parkhotel Trebbin, penginapan pemotongan berhampiran Kliestow dalam Jerman. Daripada jumlah hotel 3 dalam Trebbin, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya, Haiwan Bela Mesra dan Pembantu Kunjungan disediakan semasa masa anda di Akzent Parkhotel Trebbin.

Bilik
Akzent Parkhotel Trebbin mempunyai 38 cemerlang bilik dan kadar dari EUR 59.5 kepada EUR 75.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Trebbin terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Forsterei Trebbin dan Forsterei Lindhorst. Forsterei Dobbrikow dan Forsterei Klosterheide juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Trebbin, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kliestow dan Lowendorf, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Klein Schulzendorf, Kolonie Thyrow Grossbeuthen dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Akzent Parkhotel Trebbin dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Trebbin ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Zur Rose bintang 0 adalah berhampiran untuk Akzent Parkhotel Trebbin. Juga dalam kawasan adalah Landhotel Heidepark dan Hotel Ambassador-Ludwigsfelde itu. Untuk pilihan lain cuba ibis Berlin Brandenburg Park yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Akzent Parkhotel Trebbin.

Akzent Parkhotel Trebbin

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s