Hotel > Jerman > HonauTraifelberg > Akzent Forellenhof Rössle Honau

 


  

Akzent Forellenhof Rössle Honau

4 star hotel    Heerstrasse 20  4.1/5 "Cemerlang"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Akzent Forellenhof Rössle Honau

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Honau hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Akzent Hotel Forellenhof Rössle Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Traifelberg daripada Honau, Jerman, Akzent Hotel Forellenhof Rössle adalah bijak dan selesa4 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Akzent Hotel Forellenhof Rössle. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan Haiwan Bela Mesra disediakan semasa masa anda di Akzent Hotel Forellenhof Rössle.

Bilik
Akzent Hotel Forellenhof Rössle mempunyai 30 gembira bilik dan kadar dari EUR 86 kepada EUR 116.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Akzent Hotel Forellenhof Rössle terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sendemast Raichberg dan Ruchtal. Autobahnbruecke Neckarburg dan Gehrenbergturm juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Honau.

Apabila Honau, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Traifelberg dan Unterhausen, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Holzelfingen, Oberhausen dan Grossengstingen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Honau.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Akzent Hotel Forellenhof Rössle. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Honau ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Akzent Hotel Forellenhof Roessle Lichtenstein bintang 2 adalah berhampiran untuk Akzent Hotel Forellenhof Rössle. Juga dalam kawasan adalah Hotel Adler dan Hydepark itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Klostergarten yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Akzent Forellenhof Rössle Honau.

Akzent Forellenhof Rössle Honau

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6094s