Hotel > Norway > OsloGruenerlokka > Akers Have Apartments Oslo

 


  

Akers Have Apartments Oslo

3 star hotel    Heimdals Gate 1  3.6/5 "Baik"  (18 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Akers Have Apartments Oslo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


44th Kedudukan daripada 104 Oslo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Akers Have Apartments Gambaran Umum
Akers Have Apartments adalah hotel julat-pertengahan terletak di Oslo Norway dengan bintang Kedudukan 3. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 104 Oslo dan berada di kedudukan nombor 44th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan sesuai menikmati beberapa kemudahan selesa seperti Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Pembantu Rencam disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Kakitangan berbilang bahasa, Lif dan pendingin hawa, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NOK 890 untuk NOK 1995. Terdapat 51 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 104 dalam Oslo dan Akers Have Apartments bertaraf 44th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Norges Rode Kors dan Postgirobygget . Operaen John Dee Live Club & Pub dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Oslo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Gruenerlokka dan Gronland, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Daelenenga, Rodelokka Ringnes Park dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Akers Have Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oslo ke kiri.

Hotel berhampiran Gruenerlokka
0 bintang GRUNER APARTMENTS dan Grüner Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Anker Hostel dan Anker Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Akers Have Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Akers Have Apartments Oslo. Akers Have Apartments Oslo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s