Hotel > Trinidad dan Tobago > PiarcoDinsley > Airport Suites Hotel Piarco

 


  

Airport Suites Hotel Piarco

0 star hotel    7 Factory Road, Golden Grove   2.5/5 "Sederhana"  (57 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Airport Suites Hotel Piarco

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Piarco hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
Airport Suites Hotel adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Dinsley daripada Piarco, Trinidad dan Tobago. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mampu. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Piarco berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Airport Suites Hotel mempunyai 39 4fungsi bilik dan kadar dari TTD 75 kepada TTD 135.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Airport Suites Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Damian Bay dan Las Cuevas Bay. Chupara Bay dan Saline Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Piarco.

Apabila Piarco, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Dinsley dan Arouca, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kelly Village, Red Hill dan Dabadie juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Piarco.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Airport Suites Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Piarco ada ke kiri.

Hotel berhampiran Dinsley
1 bintang Holiday Inn Express Hotel & Suites Trincity Trinidad Airport dan Holiday Inn Express Trincity Trinidad Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Express Hotel andamp; Suites Trincity Trinidad Airport dan Piarco Village Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Airport Suites Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Airport Suites Hotel Piarco.

Airport Suites Hotel Piarco

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6250s