Hotel > Amerika Syarikat > MemphisBellevue > Memphis Airport and Conference Center

 


  

Memphis Airport and Conference Center

3 star hotel    2240 Democrat Road  3.4/5 "Sederhana"  (16 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Memphis Airport and Conference Center

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


43rd Kedudukan daripada 123 Memphis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Memphis Airport Hotel and Conference Center
Memphis Airport Hotel and Conference Center adalah hotel semua majlis yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Bellevue daripada Memphis, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 43rd daripada hotel 123 dalam Memphis berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Memphis Airport Hotel and Conference Center mempunyai 256 menyeronokan bilik dan kadar dari USD 99 kepada USD 99.

Lokasi
Sebagai 43rd yang paling popular dalam hotel Memphis terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Rural / Metro Fire Department Federal Express Operation dan City of Memphis Division of Fire Station 33. City of Memphis Division of Fire Station 42 dan City of Memphis Division of Fire Station 22 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Memphis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Bellevue dan Nonconnah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Oakville, Buntyn Bunker Hill dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Memphis Airport Hotel and Conference Center. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Memphis ada ke kiri.

Hotel berhampiran Bellevue
3 bintang Holiday Inn Select Airport dan Holiday Inn Select Memphis Air Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Budget Host Inn and Suites Memphis dan Econo Lodge Inn & Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Memphis Airport Hotel and Conference Center.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Memphis Airport and Conference Center. Memphis Airport and Conference Center

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s