Hotel > Jerman > CologneUrbach > Airport by New Yorker Cologne

 


  

Airport by New Yorker Cologne

3 star hotel    Waldstr. 216  4/5 "Cemerlang"  (23 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Airport by New Yorker Cologne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 318 Cologne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Penarikan Penginapan
Airport Hotel by The New Yorker adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Urbach daripada Cologne, Jerman. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 41st daripada sejumlah hotel 318 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Haiwan Bela Mesra, 24 jam Penyambut Tetamu dan Lif .

Bilik
Airport Hotel by The New Yorker mempunyai 39 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari EUR 47 kepada EUR 175.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Forsterei Forsbach dan Forsterei Schauenberg. Dengan Forsthaus Gremberg Eicherhof Forsterei dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Cologne, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Urbach dan Elsdorf, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Leidenhausen, Eil dan Wahn-Heide juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cologne.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Airport Hotel by The New Yorker. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Cologne ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Cologne Bonn Airport Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Airport Hotel by The New Yorker. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Köln Bonn Airport dan Akazienhof Hotel & Brauhaus itu. Untuk pilihan lain cuba ART OF COMFORTABELNESS HOTEL IN yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Airport by New Yorker Cologne. Airport by New Yorker Cologne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s