Hotel > Thailand > BangkokBan Mueang Thong > Airport 17 Apartel Bangkok

 


  

Airport 17 Apartel Bangkok

3 star hotel    82/8 Moo7 Soi Mauthana, Bangchalong, Bangplee  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Airport 17 Apartel Bangkok

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


328th Kedudukan daripada 1144 Bangkok hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Airport 17 Apartel dalam Ban Mueang Thong
Airport 17 Apartel adalah penginapan gembira dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ban Mueang Thong daripada Bangkok, Thailand. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 328th daripada hotel 1144 dalam Bangkok berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 590 untuk THB 590. Terdapat 140 dicemburui bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kulab Building dan Nation Tower. Dengan Theo Hong Building Naval Museum dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Mueang Thong dan Ban Khlong Bang Chalong Lang yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bangkok. Ban Khlong Chuat Man, Ban Khlong Bang Nam Chuet dan Ban Khlong Bang Takhian juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bangkok.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Airport 17 Apartel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangkok ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Mueang Thong
3 bintang Best Western Premier Amaranth Hotel dan Santhiya Resort and Spa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sananwan Palace dan Best Western Premier Amaranth Suvarnabhumi Airport adalah alternatif yang hebat berhampiran Airport 17 Apartel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Airport 17 Apartel Bangkok. Airport 17 Apartel Bangkok

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6094s