Hotel > New Zealand > OmaramaOmarama > Ahuriri Motels Omarama

 


  

Ahuriri Motels Omarama

3.5 star hotel    5 Clay Cliff Lane  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ahuriri Motels Omarama

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 4 Omarama hotel Booking.com
Semak Harga

 


Ahuriri Motels Gambaran Umum
Ahuriri Motels adalah harta pertengahan tetapi sangat bagus dalam Omarama, New Zealand berhampiran kawasan Omarama itu. Dengan penginapan bijak dan berfungsi dan bintang Kedudukan 3.5, pastikan untuk membuat Ahuriri Motels pilihan pertama anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Omarama dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Ahuriri Motels mempunyai 14 menarik bilik dan kadar dari NZD 100 kepada NZD 130.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ahuriri Motels terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ohau B Power station dan Mount John Observatory. The Hermitage dan Bruce Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Omarama.

Apabila Omarama, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Omarama dan Twizel, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Glentanner, Mount Cook dan Karangarua juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Omarama.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ahuriri Motels. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Omarama ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ahuriri Motel Omarama bintang 0 adalah berhampiran untuk Ahuriri Motels. Juga dalam kawasan adalah Countrytime Hotel dan Omarama TOP 10 Holiday Park itu. Untuk pilihan lain cuba Heritage Gateway Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ahuriri Motels Omarama.

Ahuriri Motels Omarama

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s