Hotel > Itali > CureggioFontaneto d'Agogna > Agriturismo La Capuccina Cureggio

 


  

Agriturismo La Capuccina Cureggio

0 star hotel    Via Novara 19 B  2.3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Agriturismo La Capuccina Cureggio

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Cureggio hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Agriturismo La Capuccina Gambaran Umum
Fontaneto d'Agogna adalah penginapan kepada Agriturismo La Capuccina diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang 4fungsi untuk bermalam di Cureggio, Itali. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 4.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Agriturismo La Capuccina. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Agriturismo La Capuccina.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 60 untuk EUR 90.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran San Paolo Mediumwave Transmitter dan Stuetze 5 der Felskinnbahn. Dengan Betempshutte Ganterbruecke dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Cureggio, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Fontaneto d'Agogna dan Borgomanero, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Maggiora, Briga Novarese dan Gargallo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cureggio.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Agriturismo La Capuccina dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cureggio ke kiri.

Hotel berhampiran Fontaneto d'Agogna
3 bintang Hotel Ramoverde dan Hotel San Francesco yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk La Casa Del Faggio dan La Dolce Vita adalah alternatif yang hebat berhampiran Agriturismo La Capuccina.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Agriturismo La Capuccina Cureggio.

Agriturismo La Capuccina Cureggio

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s