Hotel > Yunani > ArchangelosStegna > Agnanti Beach Apartments Archangelos

 


  

Agnanti Beach Apartments Archangelos

0 star hotel    Stegna Beach  2.5/5 "Sederhana"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Agnanti Beach Apartments Archangelos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 15 Archangelos hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Agnanti Beach Apartments Gambaran Umum
Agnanti Beach Apartments fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Stegna dalam Archangelos, Yunani. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 15 dalam Archangelos, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Agnanti Beach Apartments mempunyai 4 mampu bilik dan kadar dari EUR 25 kepada EUR 85.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Agnanti Beach Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Malonas dan Ormos Viglika. Ormiskos Lindhos dan Ormos Afantou juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Archangelos.

kawasan tempatan perbandingan seperti Stegna dan Kolimbia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kolymbia, Charaki dan Charakion juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Archangelos.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Agnanti Beach Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Archangelos ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kozas Studios bintang 2 adalah berhampiran untuk Agnanti Beach Apartments. Juga dalam kawasan adalah Afroditi Pension dan Stegna Mare itu. Untuk pilihan lain cuba Paradis Studios yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Agnanti Beach Apartments Archangelos.

Agnanti Beach Apartments Archangelos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s