Hotel > Afrika Selatan > Rietvlei Number 1Montagu > African Game Lodge Rietvlei Number 1

 


  

African Game Lodge Rietvlei Number 1

3 star hotel    Driekuilshoogte Pad  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di African Game Lodge Rietvlei Number 1

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Rietvlei Number 1 hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


African Game Lodge Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Afrika Selatan anda dan kekal di African Game Lodge 3 bintang, yang terletak di Rietvlei Number 1 berhampiran Montagu. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 0 Rietvlei Number 1 dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari ZAR 520 untuk ZAR 1360.

Apabila Rietvlei Number 1, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Montagu dan Scheepersrus, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. New Look, Ashton dan Geduld juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rietvlei Number 1.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar African Game Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rietvlei Number 1 ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bon Solitaire bintang 0 adalah berhampiran untuk African Game Lodge. Juga dalam kawasan adalah White Lion Lodge dan Montagu Springs Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Le Domaine Self Catering Farm Cottages yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di African Game Lodge Rietvlei Number 1.

African Game Lodge Rietvlei Number 1

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2649s