Hotel > Amerika Syarikat > ShelbyEastway Heights > Affordable Suites Shelby

 


  

Affordable Suites Shelby

2 star hotel    920 Grove Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Affordable Suites Shelby

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 9 Shelby hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Affordable Suites Shelby dalam Eastway Heights
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Shelby, mencari lagi daripada Affordable Suites Shelby, penginapan sesuai berhampiran Eastway Heights dalam Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 9 Shelby dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Affordable Suites Shelby mempunyai 29 bijak dan selesa bilik dan kadar dari USD 49 kepada USD 69.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran American Legion dan Brown Auditorium. Dengan Cleveland County Court House Shelby City Hall dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Shelby, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Eastway Heights dan The Meadow Apartments, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Hillsdale, Hollyoak Apartments dan Chestnut Apartments juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shelby.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Affordable Suites Shelby. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Shelby ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Value Place Shelby bintang 4 adalah berhampiran untuk Affordable Suites Shelby. Juga dalam kawasan adalah Super 8 Motel - Shelby dan Super 8 Shelby Nc itu. Untuk pilihan lain cuba VALUE PLACE CHARLOTTE SHELBY yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Affordable Suites Shelby.

Affordable Suites Shelby

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2227s