Hotel > Amerika Syarikat > GastoniaWest Gastonia > Affordable Suites Gastonia

 


  

Affordable Suites Gastonia

2 star hotel    1921 Bessemer City Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Affordable Suites Gastonia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 15 Gastonia hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di Gastonia
Affordable Suites Gastonia adalah penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan West Gastonia daripada Gastonia, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 15 dalam Gastonia berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Affordable Suites Gastonia mempunyai 29 gembira bilik dan kadar dari USD 49 kepada USD 69.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Affordable Suites Gastonia terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk WGNC-AM (Gastonia) dan WSGE-FM (Dallas). WAAK-AM (Dallas) dan Schiele Museum juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Gastonia.

Apabila Gastonia, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti West Gastonia dan Jenkins Heights, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Loray Mills, Blackwood Park dan Beaverbrook juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gastonia.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Affordable Suites Gastonia dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gastonia ke kiri.

Hotel berhampiran West Gastonia
0 bintang EXPRESS INN SUITES GASTONIA dan Americas Best Inn & Suites Bessemer yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Americas Best Inns Bessemer dan Americas Best Value Inn Gastonia adalah alternatif yang hebat berhampiran Affordable Suites Gastonia.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Affordable Suites Gastonia.

Affordable Suites Gastonia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s