Hotel > Amerika Syarikat > CharlottesvilleMill Creek > Affordable Suites Charlottesville

 


  

Affordable Suites Charlottesville

2 star hotel    524 Harris Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Affordable Suites Charlottesville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 25 Charlottesville hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Affordable Suites Charlottesville Gambaran Umum
Affordable Suites Charlottesville adalah harta penarikan dalam Charlottesville, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Mill Creek itu. Dengan penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Affordable Suites Charlottesville pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 13th daripada hotel 25 dalam Charlottesville berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Affordable Suites Charlottesville mempunyai 60 julat-pertengahan bilik dan kadar dari USD 89.1 kepada USD 150.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Affordable Suites Charlottesville terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk "Raymond Bice, Junior House" dan Medical Research Building 6. McLeod Hall dan Medical Research Building 5 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 13th dalam Charlottesville.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mill Creek dan Country Green yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Charlottesville. Stadium Road Residence Area, Oak Hill dan McCormick Road Houses juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Charlottesville.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Affordable Suites Charlottesville. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Charlottesville ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sleep Inn And Suites bintang 2 adalah berhampiran untuk Affordable Suites Charlottesville. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Charlottesville-Monticello dan The Cavalier Inn At The University of Virginia itu. Untuk pilihan lain cuba BUDGET INN yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Affordable Suites Charlottesville.

Affordable Suites Charlottesville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s