Hotel > Itali > Fiano RomanoCivitella San Paolo > Affittacamere Le Querce Fiano Romano

 


  

Affittacamere Le Querce Fiano Romano

0 star hotel    Via Monte Severino 6  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Affittacamere Le Querce Fiano Romano

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 Fiano Romano hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Fiano Romano
Affittacamere Le Querce adalah hotel 1fungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Civitella San Paolo daripada Fiano Romano, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.8. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 8 Fiano Romano dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Garden Bilik Bebas-Rokok dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga TV. Tetamu juga boleh menggunakan Internet Connection (wireless), Photocopier dan Facsimile, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 4 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 50 untuk EUR 80.

Lokasi
Dengan hotel 8 dalam Fiano Romano dan Affittacamere Le Querce bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Abbazia di Farfa dan Castel Giubileo . Museo d'Arte Contemporanea di Roma Villa Torlonia dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Fiano Romano, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Civitella San Paolo dan Scorano, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Capena, Nazzano dan Santa Marta juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fiano Romano.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Affittacamere Le Querce dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fiano Romano ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk I Pini Family Park bintang 0 adalah berhampiran untuk Affittacamere Le Querce. Juga dalam kawasan adalah Relais Tre Acri dan Family Park I Pini itu. Untuk pilihan lain cuba B&B Tosca yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Affittacamere Le Querce Fiano Romano.

Affittacamere Le Querce Fiano Romano

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s