Hotel > Amerika Syarikat > InglewoodLennox > Adventurer Hostel Inglewood

 


  

Adventurer Hostel Inglewood

1 star hotel    4200 West Century Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Adventurer Hostel Inglewood

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 27 Inglewood hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan di Inglewood
Selamat datang ke Adventurer Hostel 1bintang, penginapan gembira berhampiran Lennox dalam Inglewood, Amerika Syarikat. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 27 Inglewood dan berada di kedudukan nombor 7th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 120 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 14.99 untuk USD 150.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Inglewood terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk APT Ambulance Company dan Lennox Sheriffs Station. Los Angeles County Fire Department Station 18 dan Great Western Forum juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Inglewood, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Lennox dan Morningside Park, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Hawthorne, Cypave dan Del Aire juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Inglewood.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Adventurer Hostel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Inglewood ke kiri.

Hotel berhampiran Lennox
2 bintang Super 8 LAX Inglewood dan Tradewinds Airport Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Super 8 Motel - Inglewood/Lax/LA Airport dan La Adventurer All Suite Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Adventurer Hostel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Adventurer Hostel Inglewood.

Adventurer Hostel Inglewood

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s