Hotel > United Kingdom > ChelseaNorth Kensington > Adria Chelsea

 


  

Adria Chelsea

5 star hotel    88 Queens Gate  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Adria Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Cemerlang Penginapan
Selamat datang ke Adria 5bintang, penginapan mulia berhampiran North Kensington dalam Chelsea, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.3. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 143 dalam Chelsea, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Adria mempunyai 24 indah bilik dan kadar dari GBP 200 kepada GBP 530.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Adria terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Natural History Museum dan Victoria & Albert Museum. Battersea Bridge dan Stamford Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Chelsea.

kawasan tempatan perbandingan seperti North Kensington dan South Kensington yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chelsea. West Brompton, Earls Court dan Fulham juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Adria dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chelsea ke kiri.

Hotel berhampiran North Kensington
4 bintang The Regency Hotel dan The Kensington Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk 130 Queen's Gate Apartments dan Eden Plaza Kensington adalah alternatif yang hebat berhampiran Adria.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Adria Chelsea. Adria Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3945s