Hotel > Sri Lanka > HikkaduwaBopagoda > Aditya Boutique Hotel Hikkaduwa

 


  

Aditya Boutique Hotel Hikkaduwa

4 star hotel    719/1 Galle Road, Devinigoda, Rathgama, Galle  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Aditya Boutique Hotel Hikkaduwa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 60 Hikkaduwa hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Aditya Boutique Hotel Gambaran Umum
Selamat datang ke Aditya Boutique Hotel 4bintang, penginapan cantik berhampiran Bopagoda dalam Hikkaduwa, Sri Lanka. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 60 Hikkaduwa dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 346 untuk LKR 484.

Apabila Hikkaduwa, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Bopagoda dan Dodanduwa, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Gammeddegoda, Godabedda Palliyapitiya dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Aditya Boutique Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hikkaduwa ke kiri.

Hotel berhampiran Bopagoda
0 bintang Orange Boom villa dan New Ocean Hill Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Eco Village dan Whitepearl Beach adalah alternatif yang hebat berhampiran Aditya Boutique Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Aditya Boutique Hotel Hikkaduwa. Aditya Boutique Hotel Hikkaduwa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2695s