Hotel > Australia > MelbourneJolimont > Adina Apartment Melbourne, Flinders Street

 


  

Adina Apartment Melbourne, Flinders Street

4.5 star hotel    88 Flinders Street  4/5 "Baik"  (94 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Adina Apartment Melbourne, Flinders Street

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


152nd Kedudukan daripada 408 Melbourne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Cemerlang Adina Apartment Hotel Melbourne, Flinders Street
Panduan Terletak di kawasan yang Jolimont daripada Melbourne, Australia, Adina Apartment Hotel Melbourne, Flinders Street adalah menarik4.5 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.9. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 408 Melbourne dan berada di kedudukan nombor 152nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 63 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 135 untuk AUD 620.

Lokasi
Dengan hotel 408 dalam Melbourne dan Adina Apartment Hotel Melbourne, Flinders Street bertaraf 152nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Batman Avenue Bridge dan William Barak Bridge . Swan Street Bridge Princes Bridge dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Melbourne, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Jolimont dan Southbank, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. East Melbourne, South Melbourne Collingwood dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Adina Apartment Hotel Melbourne, Flinders Street dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melbourne ke kiri.

Hotel berhampiran Jolimont
4 bintang Medina Executive Flinders Street dan Adina Apartment Hotel Melbourne Flinders Street yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Punthill Apartment Hotel - Manhattan dan Hotel Lindrum adalah alternatif yang hebat berhampiran Adina Apartment Hotel Melbourne, Flinders Street.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Adina Apartment Melbourne, Flinders Street. Adina Apartment Melbourne, Flinders Street

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s