Hotel > Kanada > Whistler VillageNesters > Adara Hotel Whistler Village

 


  

Adara Hotel Whistler Village

3 star hotel    4122 Village Green  3.7/5 "Baik"  (251 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Adara Hotel Whistler Village

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


40th Kedudukan daripada 103 Whistler Village hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Adara Hotel adalah harta bagus dalam Whistler Village, Kanada berhampiran kawasan Nesters itu. Dengan penginapan cemerlang dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Adara Hotel pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Kanada. Ia juga kini menduduki tempat 40th daripada hotel 103 dalam Whistler Village berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Haiwan Bela Mesra, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 41 dengan penempahan pada harga yang murah dari CAD 129 untuk CAD 279.

Apabila Whistler Village, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Nesters dan Alta Lake, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sproatt, McGuire dan Pemberton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Whistler Village.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Adara Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Whistler Village ke kiri.

Hotel berhampiran Nesters
3 bintang The Listel Hotel Whistler dan The Crystal Lodge and Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hilton Whistler Resort & Spa dan Whistler Places - Powders Edge adalah alternatif yang hebat berhampiran Adara Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Adara Hotel Whistler Village. Adara Hotel Whistler Village

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s