Hotel > Jerman > Buchholz in der NordheideReindorf > ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz Buchholz in der Nordheide

 


  

ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz Buchholz in der Nordheide

4 star hotel    Lindenstr. 21  4.3/5 "Cemerlang"  (42 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz Buchholz in der Nordheide

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Buchholz in der Nordheide hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz Gambaran Umum
ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz 4 bintang adalah penginapan cantik dalam Reindorf, dalam Buchholz in der Nordheide, Jerman. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan bergaya. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Buchholz in der Nordheide dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 60.3 untuk EUR 140.8. Terdapat 48 mewah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Fernmeldeturm Buchholz dan Forsterei Kleckerwald. Fernmeldeturm Langenrehm dan Forsterei Sellhorn juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Buchholz in der Nordheide.

kawasan tempatan perbandingan seperti Reindorf dan Buensen yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Seppensen, Steinbeck dan Vaensen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Buchholz in der Nordheide.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Buchholz in der Nordheide ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Achat Plaza Landart Hamburg Buchholz Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz. Juga dalam kawasan adalah Achat Plaza Landart Buchholz Hotel dan Flair Hotel Zur Eiche itu. Untuk pilihan lain cuba Apartment Holm Seppensen in der Nordheide yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz Buchholz in der Nordheide.

ACHAT Plaza Hamburg/Buchholz Buchholz in der Nordheide

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9531s