Hotel > Jerman > HanoverLaatzen > ABT Apartments Hannover Hanover

 


  

ABT Apartments Hannover Hanover

3 star hotel    Office only: Oppelner Weg 4  2/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di ABT Apartments Hannover Hanover

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


83rd Kedudukan daripada 138 Hanover hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


ABT Apartments Hannover Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Hanover, mencari lagi daripada ABT Apartments Hannover, penginapan gembira berhampiran Laatzen dalam Jerman. Ulasan tetamu menjaringkan 4 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 138 dalam Hanover, hotel ini kini menduduki tempat 83rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di ABT Apartments Hannover. Juga disediakan Bilik Bebas-Rokok dan kabel TV. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Dapur Kecil, Ketuhar Gelombang Micro dan Pembuat kopi / teh.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 110 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 51 untuk EUR 480.

Lokasi
Sebagai 83rd yang paling popular dalam hotel Hanover terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mannesmannturm Hannover dan Sendemast Hemmingen. Telemax dan Telemoritz / VW-Tower juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Laatzen dan Wulfel yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Hanover. Alt-Laatzen, Waldheim dan Dohren juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hanover.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar ABT Apartments Hannover dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hanover ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Apartments & Rooms Hannover bintang 0 adalah berhampiran untuk ABT Apartments Hannover. Juga dalam kawasan adalah ABT Apartments - Hannover - Mittelfeld dan ABT Apartments - Hannover - Bemerode itu. Untuk pilihan lain cuba ABT Private Rooms - Hannover - Hemmingen yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di ABT Apartments Hannover Hanover. ABT Apartments Hannover Hanover

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s