Aakar Lords Inn

3 star hotel    Nasik Road,Dist – Dang  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Aakar Lords Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Penginapan di
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam , mencari lagi daripada Aakar Lords Inn, penginapan gembira berhampiran dalam . Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel dalam berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah 5700 untuk 6650. Terdapat 61 berfungsi tetapi menyenangkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti dan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila . , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat .

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Aakar Lords Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Patang Lords Eco Inn bintang 3 adalah berhampiran untuk Aakar Lords Inn. Juga dalam kawasan adalah dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Aakar Lords Inn.

Aakar Lords Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s