Hotel > Amerika Syarikat > SonomaBuena Vista > A Victorian Garden Inn Sonoma

 


  

A Victorian Garden Inn Sonoma

4 star hotel    316 East Napa Street  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di A Victorian Garden Inn Sonoma

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 12 Sonoma hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penarikan Penginapan di Sonoma
Panduan Terletak di kawasan yang Buena Vista daripada Sonoma, Amerika Syarikat, A Victorian Garden Inn adalah penapisan dan bersantai4 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan meriah. Daripada jumlah hotel 12 dalam Sonoma, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
A Victorian Garden Inn mempunyai 5 sangat selesa bilik dan kadar dari USD 139 kepada USD 339.

Lokasi
Dengan hotel 12 dalam Sonoma dan A Victorian Garden Inn bertaraf 5th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cook-Hope House dan Adam Adler House . Duhring House Winkle House dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Buena Vista dan Batto yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Four Corners, Bonilla dan Vineburg juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sonoma.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar A Victorian Garden Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sonoma ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk HIDDEN OAK INN bintang 0 adalah berhampiran untuk A Victorian Garden Inn. Juga dalam kawasan adalah Ledson Hotel & Centre du Vin dan Amadora itu. Untuk pilihan lain cuba Inn at Sonoma yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di A Victorian Garden Inn Sonoma.

A Victorian Garden Inn Sonoma

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7695s