Hotel > Bahamas > NassauMacbride > A Stone's Throw Away Bed and Breakfast Nassau

 


  

A Stone's Throw Away Bed and Breakfast Nassau

4 star hotel    Tropical Gardens Road & Gambier Heights off West Bay Street  2.5/5 "Sederhana"  (135 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di A Stone's Throw Away Bed and Breakfast Nassau

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 37 Nassau hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa A Stone's Throw Away Bed and Breakfast
A Stone's Throw Away Bed and Breakfast adalah penginapan cantik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Macbride daripada Nassau, Bahamas. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 21st daripada sejumlah hotel 37 di kawasan itu.

Bilik
A Stone's Throw Away Bed and Breakfast mempunyai 10 gembira bilik dan kadar dari BSD 200 kepada BSD 290.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, A Stone's Throw Away Bed and Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Delaport Bay dan Goodman Bay. Montagu Bay dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 21st dalam Nassau.

kawasan tempatan perbandingan seperti Macbride dan Tusculum yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Nassau. Orange Hill, Cunningham dan Killarney juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nassau.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di A Stone's Throw Away Bed and Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nassau ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk A Stones Throw Away Nassau bintang 3 adalah berhampiran untuk A Stone's Throw Away Bed and Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Compass Point Beach Resort dan British Colonial Hilton Nassau itu. Untuk pilihan lain cuba Orange Hill Beach Inn Nassau yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di A Stone's Throw Away Bed and Breakfast Nassau.

A Stone's Throw Away Bed and Breakfast Nassau

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s