Hotel > Itali > RomCastro Pretorio > A Romatermini

 


  

A Romatermini

0 star hotel    Via Napoleone III 48  3/5 "Sederhana"  (33 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di A Romatermini

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1133rd Kedudukan daripada 1953 Rom hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi A Romatermini
Castro Pretorio adalah penginapan kepada A Romatermini diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang mampu untuk bermalam di Rom, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1953 Rom dan berada di kedudukan nombor 1133rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 35 untuk EUR 140. Terdapat 4 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1133rd yang paling popular dalam hotel Rom terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Museo d'Arte Contemporanea di Roma dan Villa Torlonia. Museo delle Mura dan Castel Giubileo juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Rom, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Castro Pretorio dan Esquilino, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Nomentano, Prenestino Trieste dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di A Romatermini. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Rom ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Amistad bintang 0 adalah berhampiran untuk A Romatermini. Juga dalam kawasan adalah Santamaria Inn dan B&B Viviroma itu. Untuk pilihan lain cuba B&B Holiday Sunny Roma yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di A Romatermini. A Romatermini

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s