Hotel > Afrika Selatan > SwellendamScheepersrus > A Hilltop Country Retreat Swellendam

 


  

A Hilltop Country Retreat Swellendam

4 star hotel    7 Bergsig Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di A Hilltop Country Retreat Swellendam

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 24 Swellendam hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bagus A Hilltop Country Retreat
A Hilltop Country Retreat adalah harta mewah dalam Swellendam, Afrika Selatan berhampiran kawasan Scheepersrus itu. Dengan penginapan indah dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat A Hilltop Country Retreat pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan pemilihan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 24 Swellendam dan berada di kedudukan nombor 11th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
A Hilltop Country Retreat mempunyai 6 bernas bilik dan kadar dari ZAR 500 kepada ZAR 900.

kawasan tempatan perbandingan seperti Scheepersrus dan Drew yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Rietvlei Number 1, Montagu dan New Look juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Swellendam.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di A Hilltop Country Retreat. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Swellendam ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Augusta de Mist Country House and Kitchen bintang 4 adalah berhampiran untuk A Hilltop Country Retreat. Juga dalam kawasan adalah Braeside Guest House dan Schoone Oordt Country House itu. Untuk pilihan lain cuba De Kloof Luxury Estate yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di A Hilltop Country Retreat Swellendam.

A Hilltop Country Retreat Swellendam

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1836s