Hotel > Sepanyol > PuentecesuresPadrón > A Casa Do Rio Puentecesures

 


  

A Casa Do Rio Puentecesures

0 star hotel    Calle Victor Garcia, 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di A Casa Do Rio Puentecesures

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Puentecesures hotel Booking.com
Semak Harga

 


A Casa Do Rio dalam Padrón
A Casa Do Rio 0 bintang adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dalam Padrón, dalam Puentecesures, Sepanyol. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
A Casa Do Rio mempunyai 13 fungsi bilik dan kadar dari EUR 33 kepada EUR 43.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Puentecesures terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Conselleria de Medio Ambiente e Desenvolvemento Sostible dan Espineiro. Os Espinos dan Torres do Allo juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Padrón dan Lestrobe yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Puentecesures. Bano, Iria dan Herbon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Puentecesures.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar A Casa Do Rio dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Puentecesures ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Rosalía bintang 2 adalah berhampiran untuk A Casa Do Rio. Juga dalam kawasan adalah Corona de Galicia dan Pousadas de Compostela Hotel Monumento Pazo de Lestrove itu. Untuk pilihan lain cuba Pazo de Hermida y Luaces yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di A Casa Do Rio Puentecesures.

A Casa Do Rio Puentecesures

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s