Hotel > Filipina > Quezon CityBlue Ridge > Hotel 878 Quezon City

 


  

Hotel 878 Quezon City

3 star hotel    878 E. Rodriguez Jr. Ave. C5 Libis  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel 878 Quezon City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 27 Quezon City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bajet Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Blue Ridge daripada Quezon City, Filipina, Hotel 878 adalah penarikan3 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.1 - menjadikannya pilihan mudah tetapi menyeronokkan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 27 Quezon City dan berada di kedudukan nombor 15th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 71 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 1395 untuk PHP 3397.5.

kawasan tempatan perbandingan seperti Blue Ridge dan Milagrosa yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Quezon City. Agumbayan Subdivision, Villa Maria Clara dan Bayanihan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Quezon City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel 878 dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Quezon City ke kiri.

Hotel berhampiran Blue Ridge
4 bintang Hotel 878 Libis dan Eastwood Richmonde Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Sogo Santolan dan ACL Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel 878.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel 878 Quezon City.

Hotel 878 Quezon City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s