Hotel > Malaysia > MelakaKampung Satu > 8082 Vacation Home Melaka

 


  

8082 Vacation Home Melaka

0 star hotel    No 80, Kampung Pantai,   3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di 8082 Vacation Home Melaka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


46th Kedudukan daripada 170 Melaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


8082 Vacation Home Gambaran Umum
8082 Vacation Home adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Kampung Satu daripada Melaka, Malaysia. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 46th daripada sejumlah hotel 170 di kawasan itu. Penginapan 1fungsi menikmati beberapa kemudahan fungsi seperti pendingin hawa dan 24 jam Penyambut Tetamu. Untuk kemudahan, Tempat Letak Kereta dan Bilik Bebas-Rokok disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Peti sejuk, Bar mini dan kabel TV disediakan semasa masa anda di 8082 Vacation Home.

Bilik
8082 Vacation Home mempunyai 2 bilik dan kadar dari MYR 319 kepada MYR 405.

Lokasi
Dengan hotel 170 dalam Melaka dan 8082 Vacation Home bertaraf 46th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Muzium Budaya dan Teluk Papan . Teluk Pasir Panjang dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Melaka, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kampung Satu dan Kampung Dua, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kampong Morten, Kampung Bukit China Saint Paul's Hill dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar 8082 Vacation Home dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melaka ke kiri.

Hotel berhampiran Kampung Satu
2 bintang River One Residence dan The Jiong House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Jiong Guest House dan Mini Sayang Residence adalah alternatif yang hebat berhampiran 8082 Vacation Home.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di 8082 Vacation Home Melaka. 8082 Vacation Home Melaka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s